dilluns, 30 de maig del 2011

Triomf d'en Miquel Prat a La Cavallera i podis per la Judith i la Laia a l'Escala

CAVALLERA 2011
La Unió Excursionista, juntament amb el Grup Bicicletes de Muntanya de Sant Joan de les Abadesses, va organitzar ahir la Cavallera 2011, amb un circuit exigent de 40 Km i un desnivell positiu acumulat de 1495 m.

El corredor del Serinyà-Càrniques Juià, Miquel Prat va obtenir la primera posició final, els socis que es van desplazar fins a Sant Joan van disputar la marxa ocupant les posicions capdaventeres.

ENHORABONA NANUS!!!!!

Desquerra a dreta: Lluis Mach, Martiria Maso, Miquel Prat, Albert Roca, Edu Ullastres, Joan Mach i Josep Masdevall

La I Marxa Popular de BTT l’Escala – Empúries reuneix prop de 150 persones al Club Nàutic l’Escala

La Judith i la Laia al podi de l'Escala.
La primera edició de la Marxa Popular de BTT de l’Escala – Empúries, celebrada el diumenge 29 de maig coincidint amb la segona jornada de la III Mostra Flotant d’Embarcacions Noves de l’Escala, ha estat tot un èxit.

L’activitat, dirigida a tots els aficionats a la bicicleta, va congregar prop de 150 persones procedents de diferents punts de les comarques gironines en dos recorreguts, un de 30 quilòmetres i un de 15.

El grup més nombrós competia per imposar-se en la travessa més llarga, en la que un dels trams recorria part del massís del Montgrí.

L’esdeveniment, organitzat pel Club Nàutic l’Escala i el Club Ciclista l’Escala – Empúries, amb la col.laboració del Patronat Municipal d’Esports del municipi, va començar al voltant de les 9:00 del matí.

En la categoria masculina el podi va ser per David Mateu, que ocupava la primera posició seguit de Marc Calàbria i David Fernández.
Entre les noies es va imposar Núria Surià per davant de les germanes Judith i Laia Forés, que es van adjudicar el segon i el tercer lloc.