diumenge, 4 de desembre del 2011

1res. FOTOS COPA GIRONINA SERINYÀ - TERRITORI BORA

El Club Ciclista Serinyà ha estat l’organitzador de la Final de la Copa Gironina de BTT que ha tingut 9 proves puntuables. I dintre les importants tasques ha destacar han estat la promoció del ciclisme pels nens i nenes a les diferents poblacions, amb uns circuits a totes les proves.

Classificacions Copa Gironina Serinyà:

Classificacions TERRITORI BORA:

I altres encants del Campionat són que es celebren els dos dos circuits d’una sola volta d’uns 20 i 30 km i que també hi tenen cabuda els participants de lleure com a marxa popular per gaudir d’una bona matinal amb la natura de les comarques gironines.

La prova de Serinyà ha estat una de les més divertides per la majoria de corriols, tot i que s’ha fet dura pel fang, i els guanyadors han estat: Oriol Colomé a la volta de 33 km i Josep Duran a la volta de 20 km i Magda Duran la primera noia. Un altre al•licient afegit va ser el Campionat Gironí a partir de cadets que també s’hi va disputar.

El lliurament de premis va ser presidit per Josep A. Ramon alcalde de Serinyà i Josep Pujols Delegat d’Esports de la Generalitat. Les nou proves de la Copa Gironina de BTT 2011 han estat a Bescanó, Salt, L’Estartit, Llagostera, Sant Martí Vell, Castell d’Aro, Amer, La Bisbal i Serinyà. Ara, la competició toca reposar i per la preparació invernal, i a principis d’any els bikers ja tindran el Campionat de BMW amb 4 proves, similar a la Copa Gironina de BTT.

Campions Copa Gironina de BTT 2011

Èlit: Oriol Colomé (Bicis Esteve), sub23: Joan Canaleta (Bike Àrea Llagostera), júnior: Jordi Quintanas (Medina Llagostera), màster 30: Albert Oller (Radikal Bikes), veterà 40: Pere Sànchez (Transports Porqueres), veterà 50: Ricard Argenter (Ganduls Viladrau), cadet: Xavier Ariza (La Torreta Bike), veterà 60: Robert Baserba (Esport Ciclista Figueres), esplai: Josep Cobos (Esteve), èlit fèmina: Rosa Mª Riera (Cosmopolitan).

Campions Provincials 2011

Èlit: Ramon Lozano (Trafach Bikes), sub23: Joan Canaleta (Bike Àrea Llagostera), júnior: Jordi Quintanas (Medina Llagostera), veterà 40: Pere Sànchez (Transports Porqueres), cadet: Xavier Ariza (La Torreta Bike), esplai: Josep Cobos (Esteve), veterà 50: Ricard Argenter (Ganduls BTT Viladrau), fèmina èlit: Josefina Masferrer (AE Matxacuca), fèmina cadet: Judit Fores (Serinyà-Càrniques Juià).



1 comentari:

Albert Busquets ha dit...

Molt Bona cursa! Molta gent d'organizació, en poques carreres es veu aixó!

Llastima que uns quants ens hem perdut en al volta curta. L'SRAY al terra no s'acabava de veure bé del tot.

Felicitats i fins l'any vinent.